BAŞKAN ELÇİN, BORÇKA BARAJ GÖLÜNDEKİ KANO GÖSTERİSİNE KATILDI

Genel 18/05/2021 21:25

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliği ile 15 - 21 Mayıs Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Borçka Baraj gölünde düzenlene kano gösterisine katıldı.

Marşlar eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte iki sporcu, baraj gölü üzerindeki zipline hattına büyük bir Türk bayrağı astı.

Borçka Baraj Gölü üzerinde düzenlenen etkinliğe, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Demirkıran, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kılınç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadettin Dağ, CHP İl Başkanı Ahmet Biber sporcular ve eğitmenler katıldı.